Enkelt och roligt

Tjäna pengar till lag- eller klasskassan genom att sälja Eat Natural bars. Ni säljer ett paket med 5 bars för 100 kr och behåller hela 40 kr.

Eat Natural är ett starkt varumärke i Sverige. Med en välkänd och omtyckt produkt kommer ni lättare att skaffa er återkommande och nöjda kunder.

Tre enkla steg. Kontakta oss idag för att komma igång med er försäljning.

UPPSTART

Varje lag utser en myndig kontaktperson som kommer att föra lagets talan. Vi skickar därefter ut vårt säljpaket som innehåller säljblad, smakprover och beställningsformulär.

 

 Tva_45x45

FÖRSÄLJNING

Varje säljperiod pågår under tre veckor där ni under tiden tar upp beställningar som läggs in i era egna beställningsformulär. När det närmar sig slutet av perioden skickar ni in era formulär till kontaktpersonen som sammanställer och skickar in er totala beställning till oss.

 

Tre_45x45

AVSLUT

Vi levererar varorna fraktfritt till en gemensamt avtalad adress så att ni kan dela ut lådorna och ta betalt. I samband med det skickar vi en faktura på 60 kr per sålt paket och ni behåller mellanskillnaden på 40 kr!

 

tips

SÄTT TYDLIGA MÅL!

För att tjäna så mycket pengar som möjligt till er kassa så är det bra att sätta tydliga mål för er försäljning. Läs mer om våra säljtips i menyn till höger

Här kan ni räkna ut hur mycket ni behöver sälja per person för att nå just era mål:

Räkna ut antal paket
per säljare

 

Dela